博士論文

   
博士課程
修了年
氏名 研究テーマ
2024 畠山 慎一郎 ミルク入りコーヒー飲料の新規官能評価用手法の開発、及び製品開発への応用
2024 Zhao Na Isolation, Selection, and Evaluation of Yeast and Lactic acid bacteria Starters for Coffee Flavor Modification(コーヒー風味改良のための酵母及び乳酸菌スターターの分離、選択および評価)
2023 Bui Thi Bao Chau A novel extraction method for spices and non-destructive evaluation of spice extracts
2021 Rasool Khan Amini Evaluation and Optimization of Pomegranate Peel Extract and Powder for Rice Milk Paneer Shelf Life
2021 助川宏子 スプラウト玄米の栽培条件の検討および食品としての機能性特性の解明
2021 Ulziibat Odgerel Process Characteristics of Micro Wet Milling and Spray Drying for Production of Whole Seabuckthorn (Hippophae rhamnoides) Powder
2018 蔡 馥亘 Process Characteristics of Liquid Core Hydrogel Beads for Radish Leaves Utilization
2017 ISLAM MD ZOHURUL Micro Wet Milling and Spray Drying of Whole Mandarin Powder and its characterization
2017 Dheni Mita Mala Development of Fluorescence Fingerprint (FF) Monitoring System for Microbial Content of Meat
2017 李 心悦 Study on the Bioactive Phospholipids of Komatsuna (Brassica rapa var. perviridis)Juice Processed by Micro Wet Milling
2014 芦 京文
2014 滝沢 憲治 含水微細藻類からのバイオディーゼル生産のための加水分解およびエステル化の最適化
2013 宋 春風 スターリングクーラーシステムによる二酸化炭素の冷凍回収
2013 張 素榮 農林水産バイオマスからの機能性成分の抽出利用